Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-09@17:06:04 GMT

خريد و فروش وكالتي خودرو ممنوع

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۹۴۱۵۸

خريد و فروش وكالتي خودرو ممنوع

پول‌نیوز - معاون مدیرعامل در بازاریابی و فروش شركت ایران خودرو اعلام كرد كه خرید و فروش حواله خودروهايی كه در قرارداد آنها امكان صلح وجود ندارد غیر قانونی است.

به گزارش گروه خودرو پول‌نیوز، مصطفی خان كرمی افزود: با وجود این‌كه این موضوع بارها توسط ایران خودرو به هموطنان يادآوري شده، همچنان برخی افراد بدون توجه به آن، اقدام به خرید یا فروش حواله های ثبت نامی از طریق دفاتر ثبت اسناد رسمی و ارايه وكالت نامه به خریدار می كنند كه قطعا برای خریداران مشكل ساز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ایران خودرو افرادی را به عنوان مشتری خود می شناسد كه در طرح های فروش این شركت ثبت نام كرده و متن قرارداد به نام آنها ثبت شده باشد. در مواردی كه نیاز به پیگیری مشتری است نیز ایران خودرو فقط پاسخگوی شخص ثبت نام كننده و نه دارنده وكالتنامه خواهد بود.

خان كرمی در پایان گفت: كلیه اقدامات مشابه شركت ایران خودرو در راستای جلوگیری از واسطه گری و كوتاه كردن دست سودجویان است و امیدواریم بتوانیم كه با به كار بستن این اقدامات، بخشی از نیاز مشتریان حقیقی و مصرف كنندگان نهايی را تامین كنيم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ایران خودرو بازاریابی وکالت خان کرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۴۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات هزار میلیاردی توسعه صنعت گاز به دانش بنیان ها

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناری آنا، مجید چگنی معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران در حاشیه بیست وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش گفت: در سال جاری حدود هزار میلیارد تومان تسهیلات برای اعطا به شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: امیدواریم که شرکت‌های دانش بنیان در کشور به واسطه این اعتبار بتوانند تجهیزات و امکانات مورد نیاز گاز کشور را تهیه کنند.

معاون مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران نیز گفت: بیش از ۷ هزار میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان عقد شده است. با توجه به همکاری گسترده شرکت ملی گاز با شرکت‌های دانش بنیان می‌توان گفت که هم اکنون حدود ۹۰ درصد اقلام و تجهیزات مورد نیاز گاز کشور بومی شده است و با استاندارد جهانی در حال استفاده است.

وی ادامه داد: امیدواریم که شرکت‌های دانش بنیان ما به واسطه این اعتبار بتوانند تجهیزات و امکانات مورد نیاز گاز کشور را تهیه کنند.

چگنی ادامه داد: ۱۳۰ هزار تسهیلات بانکی قرض الحسنه برای خانواده‌های کم برخوردار با تصویب هیئت وزیران انجام شد. همچنین طرح پروژه خط لوله گاز ما در استان سیستان و بلوچستان و تغذیه کنارک در حال پیشروی است. با توجه به اهمیت شرکت‌های دانش بنیان باید تاکید کنیم که حمایت ۱۰۰ درصدی ما از شرکت‌های دانش بنیان ادامه دارد و امیدواریم با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان که ما را از تحریم مصون می‌کنند بتوانیم موجبات رشد شرکت لی گاز ایران را مهیا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز فروش شاسی بلند جدید کرمان موتور/ KMC A5 رسما وارد بازار شد (+ جدول فروش ، مشخصات و عکس خودرو)
  • تسهیلات هزار میلیاردی توسعه صنعت گاز به دانش‌بنیان‌ها
  • تسهیلات هزار میلیاردی توسعه صنعت گاز به دانش بنیان ها
  • خودروهای باکیفیت صفر کیلومتری که با قیمت چینی‌های بازار ایران می‌شود خرید، البته در خارج/عکس
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • هجوم عجیب برای خرید طلا/ فروش طلا رکورد زد
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد